Tratament detoxifiere

tratament detoxifiere

Produs indisponibil!

Te  simti greoaie, fara energie, cu o permanenta stare de suprasaturatie iar abdomenul tau nu mai arata bine?

De cele mai multe ori aparitia celulitei, incarcarea  tenului,somnolenta, apatia,  balonarea, problemele digestive, binecunoscutele migrene, starile de oboseala cronica , stresul , sunt semne ale unei alimentatii gresite, bogate in substante sintetice.

In aceste situatii specialistii recomanda un tratament de detoxifiere atat pentru rezolvarea unor probleme de sanatate dar si ca un ajutor foarte important pentru persoanele care urmeaza un regim de slabire asociat unui program de remodelare corporala.

Asa cum facem curat in casa o data pe saptamana , merita si organismul nostru sa facem “curatenie” macar de 2 ori pe an, toamna si primavara. Ne inconjuram de un mediu poluat , de situatii stresante care duc la declansarea de produse metabolice toxice.

Excesul de medicamente, constipatia duc si ele la acumularea de toxine in organism.

Detoxifierea prin DETOX SPA este o detoxifiere externa care elimina toxinele pe la nivelul talpilor.

DetoxSpa este un aparat foarte util in actiunea de detoxifiere ajutand la cresterea sistemului imunitar. Actiunea sa este data de electroliza sarii dizolvate in apa care genereaza un flux de ioni pozitivi si negativi care atrag sau se ataseaza pe particulele toxice si accelereaza procesul natural de detoxifiere.

In timp ce pacientul (subiectul) sta asezat comod pe scaun cu piciorele scufundate (imersate) in apa calduta corpul se detoxifica. Generatorul de ioni pozitivi si negativi este bobina care creeaza electroliza la nivelul apei.
DetoxSpa sprijina organele responsabile cu detoxifierea organismului, ficatul si rinichii, in procesul de detoxifiere. Pentru un rezultat benefic se poate asocia si cu administrare de suplimente naturiste.

Tratamnetul este recomandat in special pentru: circulatia sangvina si probleme legate de o circulatie necorespunzatoare, varice, celulita, dureri ale articulatiilor, obezitate, indigestii, toxicitati ale ficatului si rinichilor care determina o functionare necorespunzatoare a acestora, toxicitate cu metale grele, alergii, migrene, sinuzite.

Dupa un tratament cu DETOX SPA este recomandat drenajul limfatic pentru o mai buna functionare a organismului si o eliminare mai rapida a toxinelor in cazul tratamentelor de remodelare sau intretinere corporala.

Contraindicatii:
Tratamentul nu este recomandat daca persoana se afla sub controlul medical:

  • -
implanturi electrice (pacemaker cardiac) sau metalice
  • -
epsisoade epileptice sau psihotice
  • -
sarcina
  • -
transplant renal
  • -
persoane aflate in tratament de chimioterapie sau radioterapie
  • -
diabet
- persoane cu rani deschise la nivelul talpilor

 

Cat de dese pot sa fie sedintele de detoxifiere?
Pentru inceput este aceptata si o detoxifiere la fiecare 72 de ore . Dupa 5- 10 sedinte, puteti reduce chiar si la o singura sedinta pe saptamana. Un tratament complet dureaza 14 sedinte, apoi se poate realiza cate o sedinta pe luna.

Durata de tratament este de 30 de minute pentru adulti.

In concluzie, detoxifierea este o terapie utila atat pentru a scapa de toxine dar si pentru a ajuta organismul in procesul de slabire.

Comentarii

comentarii