SănătateaBeauty

Despre noi

Cunoaște-ne mai bine!

Bun venit în universul nostru, al relaxării și îngrijirii personale, unde fiecare clipă este dedicată stării tale de bine și frumuseții interioare și exterioare.

Călătoria noastră a început în 2008, când am deschis porțile către arta terapiilor de masaj - o oază de relaxare în mijlocul agitației cotidiene. Masajul de relaxare, masajul cu pietre calde și cel anticelulitic au fost doar începutul. În timp, cu pasiunea și dorința de a satisface nevoile clienților noștri, am evoluat și ne-am extins, aducând în centrul atenției tratamente corporale și faciale de ultimă generație. De la electrostimulare și radiofrecvență corporală și facială până la drenaj limfatic și împachetări la cald, și mai departe către tehnologii avansate precum radiofrecvența și microdermabraziunea - ne-am dedicat eforturile pentru a vă oferi cele mai inovatoare și eficiente proceduri.

Suntem o echipă într-o permanentă căutare a noutății și perfecțiunii. An de an, adăugăm noi metode și tehnologii, pentru că dorim să vă oferim mereu cele mai bune rezultate. Iubim să ne reinventăm și să vă surprindem plăcut cu fiecare experiență trăită în spațiul nostru. Ne place să spunem că ne gândim la fiecare dintre voi ca la o poveste unică, iar fiecare tratament este adaptat și personalizat pentru a vă aduce cele mai bune rezultate, reflectând în fiecare detaliu atenția noastră pentru produsele de cea mai înaltă calitate utilizate în tratamentele noastre.

Din 2018, ne-am extins și în domeniul nutriției individualizate. Pentru că sunteți unici și fiecare dintre voi are nevoi specifice, suntem aici să vă oferim ghidare și susținere în căutarea echilibrului și sănătății optime.

Suntem mândri să vă invităm în spațiul nostru, unde fiecare moment petrecut împreună cu voi este o onoare și o prioritate pentru noi. Vă așteptăm cu inima deschisă și cu încrederea că fiecare vizită la noi va fi o călătorie plină de răsfăț și transformare.

Strada Împăratul Traian 69, Craiova

 

Echipa Sănătatea Spa

Programează o vizită

Ai întrebări sau dorești să programezi o vizită? 

Sună-ne:

+40 754 21 22 11 

 

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ

Sănătatea Beauty

PROGRAMEAZĂ-TE

Pagină web realizată în programul pentru creare site-uri, WebWave.