Despre Noi

WELCOME

Bun venit în universul nostru, al relaxării și îngrijirii personale, unde fiecare clipă este dedicată stării tale de bine și frumuseții interioare și exterioare.

▶ frumusetea si sanatatea conteaza!

Călătoria noastră a început în 2008, când am deschis porțile către arta terapiilor de masaj – o oază de relaxare în mijlocul agitației cotidiene. Masajul de relaxare, masajul cu pietre calde și cel anticelulitic au fost doar începutul. În timp, cu pasiunea și dorința de a satisface nevoile clienților noștri, am evoluat și ne-am extins, aducând în centrul atenției tratamente corporale și faciale de ultimă generație. De la electrostimulare și radiofrecvență corporală și facială până la drenaj limfatic și împachetări la cald, și mai departe către tehnologii avansate precum radiofrecvența și microdermabraziunea – ne-am dedicat eforturile pentru a vă oferi cele mai inovatoare și eficiente proceduri.

Suntem o echipă într-o permanentă căutare a noutății și perfecțiunii. An de an, adăugăm noi metode și tehnologii, pentru că dorim să vă oferim mereu cele mai bune rezultate. Iubim să ne reinventăm și să vă surprindem plăcut cu fiecare experiență trăită în spațiul nostru. Ne place să spunem că ne gândim la fiecare dintre voi ca la o poveste unică, iar fiecare tratament este adaptat și personalizat pentru a vă aduce cele mai bune rezultate, reflectând în fiecare detaliu atenția noastră pentru produsele de cea mai înaltă calitate utilizate în tratamentele noastre.

Din 2018, ne-am extins și în domeniul nutriției individualizate. Pentru că sunteți unici și fiecare dintre voi are nevoi specifice, suntem aici să vă oferim ghidare și susținere în căutarea echilibrului și sănătății optime.

Suntem mândri să vă invităm în spațiul nostru, unde fiecare moment petrecut împreună cu voi este o onoare și o prioritate pentru noi. Vă așteptăm cu inima deschisă și cu încrederea că fiecare vizită la noi va fi o călătorie plină de răsfăț și transformare.

DESCOPERA PRINCIPALELE SERVICII SANATATEA BEAUTY CENTER

Hrănește-ți frumusețea care vine din interior și strălucește spre exterior. Echipa noastră de profesioniști este pregătită să vă sporească frumusețea naturală și să vă ofere evadarea supremă din rutina zilnică.

leaf 1 1
SANATATEA BEAUTY CENTER

Recenzii Clienți

leaf 1 8
icon

“Este grozav!! Fetele sunt foarte bune in ceea ce fac!! Va recomand cu toata increderea!!”

Elena Bala

Client

“Recomand cu drag! Profesioniști care dau dovada ca sunt oamenii potriviți la locul potrivit. M-am simțit relaxata si am plecat din salon cu o vibrație buna.. Multumesc! Voi reveni cu plăcere!”

Pau Eam

Client

“Ambient relaxant, profesionalism, un plus de sanatate!!! Felicitari!!! Revin cu bucurie de fiecare data!!!”

Mara Pasarescu

Client
MANAGER MARIA FRUNZĂ
about
about

Sanatatea Beauty Center 13+ Ani

DESPRE MINE

De 13+ ani mă adaptez la schimbările impuse de piața beauty. Sunt bun ascultător și pot întrevedea ce își dorește clienta prin ascultare activă. Sunt sociabilă, inspirată și creativă la locul de muncă. De 3 ani sunt tehnician nutriționist în cadrul Salonului pe care îl conduc!

Mă bucur de clienți multumiți iar munca mea este apreciată. Acesta este și motivul pentru care mereu sunt motivată să învăț lucruri noi!

.