Intrebari si raspunsuri

Dupa cat timp de la inceputul tratamentului se vad rezultate?
In functie de frecventa cu care faceti tratamentul,de dieta pe care o urmati si de surplusul de greutate, in general efectele vizibile apar dupa a patra sedinta.

Este electrostimularea periculoasa?
Nu, toate tratamentele de electrostimulare sunt presetate si controlate ,impulsurile electrice fiind total inofensive.

Electrostimularea poate produce spargerea vaselor sangvine si aparitia “firisoarelor” vinetii?
Desi este o procedura ferma nu este atat de brutala, deci nu exista acest risc.

Se poate intampla ceva cu muschii daca se folosesc intensitati foarte mari la electrostimulare?
Aparatele sunt total neinvazive si nu au efecte negative. Ele sunt utilizate in special in sanatate pe parte de recuperare medicala, iar in domeniul frumusetii se folosesc cu succes de peste 25 de ani in centrele din Europa si SUA.

E posibil sa se produca o definire a musculaturii?
In timp, prelucrarea intensa a muschilor duce la eliminarea grasimii, si la definire musculara.

Cate kilograme slabesc in urma tratamentului?
Slabirea in kilograme nu este atat de vizibila, in cazul electrostimularii, pentru ca scade masa grasa dar creste masa musculara.

Pot urma o dieta in paralel cu un tratament?
Este chiar indicat sa urmati o dieta, dar nu obligatoriu. Dieta va poate ajuta sa obtineti rezultate mai rapide. De preferat, evitati excesul de: dulciuri (ciocolata), paine, paste, sucuri acidulate, mancarea tip fast food, alcool, tutun etc. Pe cat posibil ultima masa sa fie inaintea orei 19.00.

In cat timp incep sa ma ingras?
Daca reveniti imediat la regimul alimentar normal (fara nici un fel de retineri) si daca nu mai faceti sedinte de intretinere in aproximativ 3 luni incepeti sa va ingrasati; lucrarea intensa a musculaturii face ca initial, desi luati in greutate, efectul vizual sa nu fie atat de rapid.

Cum ar trebui sa fac sedintele de intretinere?
Puteti opta fie pentru varianta de a veni cam o data sau de 2 ori pe saptamana, fie sa alternati perioadele de tratament cu cele de pauza. De exemplu, dupa ce ati ajuns la silueta pe care o doriti, puteti sa va faceti un abonament pe care sa-l impartiti pe o perioada mai lunga.

Este vacuumul solutia potrivita impotriva celulitei?
Celulita inseamna de fapt o inflamatie a stratului de celule grase aflate sub piele. Vacuumul a fost inventat special pentru a distruge aceasta retea de celule grase.

Rezultatele obtinute sunt de lunga durata?
Rezultatele sunt de lunga durata daca aveti un regim sanatos sau efectuati sedinte de intretinere.

In cat timp se vad efectele la lifting facial?
Efectele apar imediat, chiar dupa prima sedinta va veti simti pielea mai hidratata si elastica, iar dupa 3 sedinte deja efectul este vizibil, atenuandu-se ridurile fine. La sfarsitul unui abonament rezultatul este comparabil cu cel al unui lifting chirurgical.

In ce fel actioneaza drenajul limfatic?
Este indicat mai ales in cazul persoanelor cu retentie mare de apa si periodic ( o data pe saptamana) pentru a elimina excesul de grasime care se desprinde in urma tratamentelor efectuate anterior.

Tin dieta si nu slabesc!
Foarte multe personae urmeaza diete care sunt “la moda”, si care nu sunt neaparat un raspuns pentru slabirea pe termen lung. Organismul in urma unei astfel de dieta, in loc sa arda grasimile pierde o cantitate mare de substante nutritive ( vitamine, minerale ) ramanand astfel, in continuare, cu tendinta mai acentuata de adauga tesut gras, asta pentruca se fac greseli nutritionale.
Afectiunile asociate supraponderabilitatii pot fi o cauza directa a acestor rezultate negative, insa aceste situatii sunt mult mai rare.

Pentru mai multe intrebari nu ezitati sa ne contactati  ! tel 0754 023 640

Comentarii

comentarii