SănătateaBeauty

masaj anticelulitic
16 aprilie 2014

Masaj endermologic

Tuturor ne place sa aratam bine si sa ne simtim bine. Suntem admirate pentru ca avem grija de noi in orice clipa si pentru asta suntem parca de trei ori mai frumoase. Se spune ca frumusetea vine din interior, dar ce ne facem cand ea este in stransa legatura cu frumusetea exterioara?

Celulita nu este o boala in sine, este rezultatul unor modificari anatomice si este provocata de retinerea lichidului intercelular la nivelul tesutului celular subcutanat combinat cu o slaba circulatie si oxigenare locala. Orice modificare a volumului celulelor grasoase duce la o tractiune inegala a pielii, care ia aspect de coaja de portocala.

Cauzele posibile ale aparitiei celulitei sunt: graviditatea, folosirea contraceptivelor orale, ortostatismul prelungit, lipsa activitatii fizice, alimentative dezechilibrata, predispozitie genetica, tulburari ale functiei tiroidiene, dezechilibre hormonale, stress-ul, fumatul, alimentele prea grase etc.

Celulita nu este doar o problema cosmetica. Celulele de grasime, apasa dureros pe nervi si pe acele vene subtiri ca parul, zona nu e alimentata bine cu oxigen si aduna toxinele.

Tratamentul endermologic cu  Wellspa este o solutie eficienta in lupta impotriva celulitei. Endermologia este un tratament modern, non-invaziv si extrem de eficient in combaterea celulitei indiferent de gradul acesteia.

Tratamentul de endermologie se adapteaza la sensibilitatea fiecarei persoane in parte nefiind astfel deloc dureros.

Datorita costumului special nu exista riscul de a se sparge vasele capilare si nici de a se produce vanatai. Wellspa beneficiaza de o tehnologie menita sa dreneze eficient grasimea si sa ajute la un tonus musculat adecvat.  Tehnologia Body LipoSlim Care  poate fi aplicata gratie aparatului Wellspa – care permite drenajul limfatic al tesutului conector, eliminarea edemelor si astfel, eliminarea celulitei. Are rol important in cazul persoanelor cu retentie de apa .

Desi rivalizeaza cu chirurgia estetica in rezultate, elimina toate riscurile pe care le implica o astfel de operatie. Ba mai mult, endermologia este o terapie relaxanta pentru organism. Este o solutie recomandata pentru toate tipurile de celulita, chiar si in cele mai avansate stadii ale ei, chiar si in cazul adipozitatilor “incapatanate” care refuza sa fie eliminate prin alte metode. Remodeleaza corpul si reduce volumul mobilizand diferite tesuturi in actiunea de eliminare a grasimilor si toxinelor.

Un regim alimentar nu influenteaza direct celulita, dar poate sa inlature anumite cauze favorizate de aparitie, sa previna agravarea ei, sa contribuie la imbunatatirea starii generale de sanatate si sa potenteze efectul terapiilor. Sa urmezi o dieta nu inseamna “sa tii un regim de slabire”, ci sa adopti un regim alimentar corect pentru toata viata.

Sedinta poate dura 30 sau 40 minute , in functie de stadiul celulitei si tipul de piele al clientei.

Se recomanda un numar de 10 – 15 sedinte, infunctie de tipul celulitei si rezultatul pe care vrem sa il obtinem.

Ca si frecventa recomandat ar fi un numar de maxim 3/saptamana !

Sănătatea Beauty

PROGRAMEAZĂ-TE

Pagină web realizată în programul pentru creare site-uri, WebWave.