SănătateaBeauty

masaj facial
04 martie 2013

Masajul facial

Desi de cele mai multe ori nu ii dam importanta, masajul facial este cel mai util si eficient cand vine vorba de un ten oboist, cu riduri sau lipsit de fermitate!

 

O simpla stimulare a circulatie sanguine si limfatice are efect de drenare a edemelor, ajuta la stimularea secretiei de collagen si elastina, mentine elasticitatea pielii, stimularea musculaturii , previne aparitia ridurilor si atenuarea celor deja instalate.

 

Masajul dureaza 15 min si contine miscari special cu rol de lifting natural pentru un aspect tanar si proaspat in mod natural !

Sedinta incepe cu o demachiere in prealabil urmata de o tonifiere. In functie de nevoile tenului masajul poate fi facut cu ulei specific sau cu o crema hidratanta.

 

La sfarsitul sedintei un rol important acordam presoterapiei. Aplicand anumite presiuni in punctele cheie ale fetei vom obtine o detensionare a musculaturii si un rezultat final de relaxare si bine. Clientele care au incercat acest serviciu pot confirma acest lucru.

 

Se pot incepe sedintele de la varsta de 20 – 25 ani , in functie de specificul tenului si nevoie fiecarei cliente in parte. Se recomanda 2/3 sed pe saptamana , 4 – 8 saptamani asta depinzand foarte mult de ce vrem sa obtinem in urma tratamentului. Pentru un plus de eficienta se poate combina cu sedinte de ultrasunete, iontoforeza sau chiar dermocell facial.

 

Contraindicatii:

  • Boli de piele
  • Rani deschise
  • Sarcina
  • Febra
  • Spasme musculare la nivelul fetei

Sănătatea Beauty

PROGRAMEAZĂ-TE

Pagină web realizată în programul pentru creare site-uri, WebWave.