Sănătatea Spa

nutritie dieta nutritionist Craiova
04 ianuarie 2023

Nutriția ca stil de viață

Eu cred ca nutritia este un stil personal de viata pe care il poti adopta pe termen lung, fara a fi frustrata de limitari sau constrangeri.

Nu cred in adevar absolut si in prescriptii care se repeta…

Misiunea mea este sa le invat pe cele care isi doresc acest lucru care  este stilul personal pe care are nevoie sa il adopte pentru a scadea in kilograme sau pentru a face masa musculara.

 

Inteleg ca nutritia nu este legata doar de ce mancam sau ce bem, doar despre cum mancam sau cum ne petrecem mare parte din timp.

Este si despre activitatea fizica si despre emotiile care ne insotesc atunci cand mancam.

Este si despre persoanele care ne inconjoara atunci cand mancam!

Este si despre propria noastra vointa si motivatie atunci cand vine vorba despre kilogramele in plus pe care vrem sa le dam jos!

Este si despre cat de realisti suntem atunci cand ne punem obiectivul de a slabi! E bine de tinut minte ca pielea are nevoie de timp sa poata reveni la o forma care sa ne multumeasca in ceea ce priveste numarul de kilograme pierdute. Iar pentru asta are si ea nevoie de sustinere (consum de apa si remodelare).

 

Notiunile de nutritie le-am aprofundat in 2017, atunci cand am si terminat formarea  ca Tehnician Nutritionist.

 

In 2021 am urmat un curs de psihonutritie care m-a ajutat sa imi pun in ordine notiunile deja invatate si cu care cochetam de foarte multi ani.

 

De aceea draga mea, iti recomand sa iti cauti un terapeutul care sa ti se potriveasca si in care sa ai incredere! Restul va veni de la sine!

 

Pe mine ma poti gasi la:

Maria Frunză

Tel 0754 21 22 11

Sau, pe mail

maria@cmsanatatea.ro

 

Nu ezita sa ma intrebi orice consideri ca ai nevoie sa stii!

Sănătatea Spa

PROGRAMEAZĂ-TE

Pagină web realizată în programul pentru creare site-uri, WebWave.