Sănătatea Spa

oxigen hiperbaric
24 ianuarie 2020

Octoline

Octoline este cel mai nou si mai complex aparat multifunctional de tratamente faciale dermato-cosmetice care imbina 7 terapii intr-un singur tratament :

  • Peeling cu oxigen sub presiune pentru o curatire in profunzime
  • Spray cu oxigen si substante active adecvate fiecarei probleme (efect antioxidant, antiagining, antipigmentare)
  • Ultrasunete pentru fata si ochi (reantinerire faciala)
  • Spatula cu ultrasunete – rol important in masaj, lifting si curatirea pielii
  • Iontoforeza – substantele active sunt introduse adanc in piele pentru un efect instant si de durata
  • Ionto roller
  • Ionto lifting

 

Oxy jet peeling – este o terapie avansata care asigura un aport de apa si oxigen care introduse la viteze supersonice asigura o imbunatatire a aspectului tenului prin cresterea elasticitatii si fermitatii pielii.

Oxy spray – procedura asigura o infuzie de oxigen si substante active (antiinflamatoare, antipigmentare, lifting, colagen, elastina, tonifiante faciale) toate avand ca si efect o crestere naturala a secretiei de colagen si elastina proprie pielii. Efectele tratamentul pot fi vizibile chiar dupa prima sedinta, tenul va devenii mai fin, delicat si hidratat.

Iontoforeza – reprezinta aplicarea unui camp electric pe piele prin intermediu a doi electrozi, unul ce introduce ioni pozitivi sub polul pozitiv si unul ce introduce ioni negativi sub polul negativ. Iontoforeza face parte din categoria stimularilor galvanice.

Aparatul dispune de mai multe programe fiecare avand un efect unic , specific fiecarei probleme ce urmeaza a fi tratata:

  • Programele (+) ION si (-) ION au rolul de a reduce porii in dimensiune prevenin si acneea, poate deschide culoarea petelor pigmentare, ajuta la imbunatatirea aspectului ridurilor superficiale, creste elesticitate pielii si are rol benefic in mentinerea unui ten hidratat mai mult timp.
  • Programul VITAMINE – prin capacitatea de a introduce in profunzime substantele active aplicate la nivelul tenului ajuta la obtinerea unui ten luminos si frumos.
  • Programul de LIFTING – asa cum ii spune si numele ajuta la cresterea elasticitatii pieleii prin faptul ca stimuleaza musculatura si tesuturile tenului. Creste secretia de colagen si elastina tenul devenind mai ferm, mai catifelat, luminos si cu riduri diminuate vizibil.

Spatula cu ultrasunete – are rolul de a curata tenul de puncte negre si celule moarte astfel obtinandu-se un teren propice pentru introducerea in profunzime a substantelor active ce urmeaza a fi folosite in cadrul programului stabilit de tratament.

Masajul cu ultrasunete – este o metoda de regenerare a tenului intr-un mod progresiv si noninvaziv. Principalul rol este de a activa celulele si a revigora musculatura ceea ce previne in mod eficient imbatranirea pielii. Este un real ajutor in tratamentl antiagining si de lifting facial.

 

Sănătatea Spa

PROGRAMEAZĂ-TE

Pagină web realizată în programul pentru creare site-uri, WebWave.