Octoline

Octoline este cel mai nou și complex aparat multifuncțional de tratamente faciale dermato-cosmetice care îmbină 7 terapii într-un singur tratament:

Peeling cu oxigen sub presiune pentru o curățare în profunzime.
Spray cu oxigen și substanțe active adecvate fiecărei probleme (efect antioxidant, anti-aging, antipigmentare).
Ultrasunete pentru față și ochi (reânținerire facială).
Spatula cu ultrasunete – rol important în masaj, lifting și curățarea pielii.
Iontoforeza – substanțele active sunt introduse adânc în piele pentru un efect instant și de durată.
Ionto roller.
Ionto lifting.

Oxy jet peeling – terapie avansată ce asigură un aport de apă și oxigen la viteze supersonice, îmbunătățind astfel elasticitatea și fermitatea pielii.

Oxy spray – procedura oferă o infuzie de oxigen și substanțe active (antiinflamatoare, antipigmentare, lifting, colagen, elastină, tonifiante faciale), crescând natural secreția de colagen și elastină proprie pielii. Efectele tratamentului pot fi vizibile chiar după prima ședință, tenul devenind mai fin, mai delicat și hidratat.

Iontoforeza – aplicarea unui câmp electric pe piele prin intermediul a doi electrozi, unul introducând ioni pozitivi sub polul pozitiv și unul introducând ioni negativi sub polul negativ. Această metodă face parte din categoria stimulărilor galvanice.

Aparatul dispune de mai multe programe, fiecare având un efect unic și specific fiecărei probleme ce urmează a fi tratată:

Programele (+) ION și (-) ION reduc porii, previn acneea, pot diminua petele pigmentare, îmbunătățesc aspectul ridurilor superficiale, cresc elasticitatea pielii și mențin tenul hidratat mai mult timp.
Programul VITAMINE – introduce în profunzime substanțele active aplicate la nivelul tenului, contribuind la un ten luminos și frumos.
Programul de LIFTING – stimulează musculatura și țesuturile tenului, crescând elasticitatea pielii și diminuând vizibil ridurile.
Spatula cu ultrasunete – curăță tenul de puncte negre și celule moarte, pregătind terenul pentru introducerea în profunzime a substanțelor active din cadrul tratamentului stabilit.

Masajul cu ultrasunete – o metodă non-invazivă de regenerare a tenului, activând celulele și revigorând musculatura, prevenind eficient îmbătrânirea pielii. Este un real ajutor în tratamentele anti-aging și de lifting facial.

Cu fiecare procedură, Octoline oferă o experiență completă și adaptată nevoilor fiecărui ten. Alegeți inovația și rezultatele vizibile pentru o îngrijire facială avansată și personalizată!

CMSANATATEA

Comments are closed