Servicii

Masaj de relaxare

Pentru că relaxarea este parte integrată dintr-un stil de viață echilibrat. vă punem la dispoziție o gamă variată de masaje:

Întrebări frecvente

Care sunt contraindicațiile unui masaj?

Dupa câte ședințe mă pot relaxa?

Pentru efecte mai bune și de durată se recomandă 4 – 6 ședințe putând ajunge până la 10 ședințe, în funcție de necesitatea fiecărei persoane în parte . Bineînteles că și o singură ședință poate fi un moment de relaxare binevenit.

Tratamente faciale

Prevenirea este întotdeauna mai bună (și mai ușoară) decăt repararea indiferent că este vorba despre ten sau despre sănătate în general.

La 20 de ani cele mai multe dintre noi nu realizează că este important să dăm tenului importanța cuvenită pentru că el nu va rămâne toata viața așa. Semnele de îngrijorare apar abia când apar primele riduri pe frunte sau în jurul gurii.

Cea care se ridează cel mai ușor și e și mai sensibilă este zona ochilor; apar mai întâi ridurile fine, de expresie, apoi ridurile datorate vârstei.

Recomandăm tratamente de:

Întrebări frecvente

Care sunt contraindicațiile?

Tratamente corporale

Corpul nostru, templul nostru!

Pare poetic dar este singurul lucru pe care îl luam cu noi peste tot și, cât de bine ne simțim în corpul nostru, poate face diferența dintre o zi bună si una… minunată…

Ce vă propunem noi? Să vă reîmprieteniți cu corpul vostru! Și daca în acest moment nu arată chiar cum v-ați dori, noi vă propunem tratamente care să îl ajute sa redevină suplu si tonic:

Întrebări frecvente

Care sunt contraindicațiile?

Nutriția ca stil de viață

Eu cred că nutriția este un stil personal de viață pe care îl poți adopta pe termen lung, fără a fi frustrată de limitări sau constrângeri.

Nu cred în adevăr absolut și în prescripții care se repetă…

Misiunea mea este să le învăț pe cele care își doresc acest lucru care este stilul personal pe care are nevoie sa îl adopte pentru a scădea în kilograme sau pentru a face masă musculară.

 

Înțeleg că nutriția nu este legată doar de ce mâncăm sau ce bem, doar despre cum mâncăm sau cum ne petrecem mare parte din timp.

Este și despre activitatea fizică și despre emoțiile care ne însoțesc atunci când mâncăm.

Este și despre persoanele care ne înconjoară atunci când mâncăm!

Este și despre propria noastră voință și motivație atunci când vine vorba despre kilogramele în plus pe care vrem să le dăm jos!

Este și despre cât de realiști suntem atunci când ne punem obiectivul de a slăbi! E bine de ținut minte că pielea are nevoie de timp să poată reveni la o formă care să ne mulțumească în ceea ce privește numărul de kilograme pierdute. Iar pentru asta are și ea nevoie de susținere (consum de apă și remodelare).

Întrebări frecvente

Va trebui să țin toată viața dietă?