Terapia cu oxigen hiperbaric

Octoline este o procedură multifuncțională pentru tratamente faciale dermato-cosmetice care combină 7 terapii într-un singur tratament:

  • peeling cu oxigen sub presiune pentru o curățare în profunzime.
  • spray cu oxigen și substanțe active adecvate fiecărei probleme (efect antioxidant, anti-aging, antipigmentare).
  • ultrasunete pentru față și ochi (reîntinerire facială).
  • spatulă cu ultrasunete, cu un rol important în masaj, lifting și curățarea pielii.
  • iontoforeza, care introduce substanțele active adânc în piele pentru un efect instant și de durată.
  • ionto roller.
  • ionto lifting.

Oxy jet peeling este o terapie avansată care furnizează apă și oxigen la viteze supersonice, îmbunătățind astfel aspectul tenului prin creșterea elasticității și fermității pielii.

Oxy spray oferă o infuzie de oxigen și substanțe active (antiinflamatoare, antipigmentare, lifting, colagen, elastină, tonifiante faciale), ceea ce duce la o creștere naturală a secreției de colagen și elastină proprii pielii. Efectele tratamentului pot fi vizibile chiar după prima ședință, cu pielea devenind mai fină, mai delicată și mai hidratată.

Iontoforeza implică aplicarea unui câmp electric pe piele prin intermediul a doi electrozi, unul care introduce ioni pozitivi sub polul pozitiv și unul care introduce ioni negativi sub polul negativ. Iontoforeza face parte din categoria stimulărilor galvanice.

Aparatul dispune de mai multe programe, fiecare cu un efect specific fiecărei probleme tratate:

Programele (+) ION și (-) ION reduc dimensiunea porilor, previn acneea, pot deschide culoarea petelor pigmentare, îmbunătățesc aspectul ridurilor superficiale, cresc elasticitatea pielii și mențin tenul hidratat pentru o perioadă mai lungă.

Programul VITAMINE introduce substanțele active aplicate în profunzime, ajutând la obținerea unui ten luminos și frumos.

Programul de LIFTING stimulează mușculatura și țesuturile tenului, crescând elasticitatea pielii. Crește secreția de colagen și elastină, conferind pielii fermitate, catifelare, luminozitate și reducerea vizibilă a ridurilor.

Spatula cu ultrasunete curăță tenul de punctele negre și celulele moarte, pregătind terenul pentru introducerea în profunzime a substanțelor active utilizate în cadrul tratamentului stabilit.

Masajul cu ultrasunete este o metodă de regenerare a tenului, non-invazivă, care activează celulele și revigorează mușculatura, prevenind în mod eficient îmbătrânirea pielii. Este un real ajutor în tratamentele anti-aging și de lifting facial.

În concluzie…

Aparatul Octoline oferă o gamă variată de tratamente faciale dermato-cosmetice, ceea ce îl face o opțiune versatilă pentru îngrijirea pielii. Folosind tehnici precum peelingul cu oxigen sub presiune, spray-ul cu oxigen și substanțele active, ultrasunetele, iontoforeza, spatula cu ultrasunete, ionto roller și ionto lifting, Octoline vizează multiple aspecte ale sănătății și aspectului pielii.

Peelingul cu oxigen sub presiune ajută la curățarea profundă a porilor și eliminarea impurităților, oferind pielii un aspect proaspăt și revigorat.

Spray-ul cu oxigen și substanțe active asigură o infuzie de nutrienți și antioxidanți în piele, contribuind la îmbunătățirea texturii pielii și la lupta împotriva semnelor de îmbătrânire.

Ultrasunetele și spatula cu ultrasunete sunt folosite pentru masaj, curățare și îmbunătățirea fermității pielii, ajutând la stimularea circulației sângelui și la eliminarea celulelor moarte.

Iontoforeza și ionto roller au rolul de a introduce substanțe active în straturile profunde ale pielii, ajutând la tratarea unor probleme specifice și la menținerea unui ten sănătos.

În ansamblu, Octoline oferă un tratament facial complet, personalizat în funcție de nevoile fiecărui pacient, ajutând la obținerea unui aspect mai tânăr, sănătos și revitalizat al pielii. Această tehnică de îngrijire a pielii este una dintre opțiunile avansate disponibile în domeniul dermatologiei și cosmeticii.

Comments are closed