SănătateaBeauty

electrostimulare musculara
26 decembrie 2014

Tratament de Electrostimulare corporală

Curentul Slimwave , care sta la baza electrostimularii musculare, foloseste tehnologia EMS (electro muscle stimulation). EMS permite excitarea musculara naturala in conditii de siguranta si efort urmarind, ca si efect, tonifierea musculara, pirederea in centimetri si stimularea arderii grasimilor in mod natural. Acesta este un mod natural de a ajuta organismul sa se mentina sanatos. Este un ajutor de necontestat in stimularea circulatie sanguine imbunatatind astfel textura si tonusul pielii precum si reducerea usoara a aspectului de celulita.

Tehnologia EMS , folosita de zeci de ani, a fost utilizata si de catre NASA pentru astronauti ca un suport pentru a nu suferi de distrofie musculara atunci cand sunt in spatiu. Chiar si echipele olimpice au folosit EMS pentru a imbunatati performantele sportivilor fiind un excelent ajutor in tonifierea musculara.

Acesta este un tratament non-invaziv. In timpul sedintei, la inceput vei simti o senzatie de furnicatura apoi , cu cat se creste intenistatea, vei simti senzatia de contractie musculara , la intensitati mai mari chiar vizibile.

Minimum de sedinte pentru a vedea rezultate este de 2 sedinte/saptamana . Indicat ar fi 3 sedinte/saptamana. Se pot face programe de 10 – max 25 sedinte pentru rezultate vizibile si de durata. Sedinta poate dura intre 15-45 minute, in functie de programul ales.

Exista programe : de slabire , tonifiere , coapse, abdomen, stimulare limfatica, relaxare sau program destinat tonifierii faciale.

Deoarece se stimuleaza circulatia sanguina si , mai ales, cea limfatica, se recomanda un consum ridicat de lichide pentru a ajuta eliminarea de toxine.

Este cea mai simpla metoda de a reda tonusul muschilor dupa o nastere. Se recomanda inceperea sedintelor de elctrostimulare la minim 6 luni dupa nastere, in conditiile in care clienta nu mai alapteaza.

Pentru rezultate de durata sau pentru un plus de eficienta sedintele de electrostimulare se pot combina cu sedinte de drenaj limfatic.

Exista si cateva contraindicatii:

  • Epilepsia
  • Sarcina si alaptarea
  • Bolile cardiace
  • Hipertiroidia
  • Bolile de piele, leziuni dermatice
  • Peace maker.

Sănătatea Beauty

PROGRAMEAZĂ-TE

Pagină web realizată în programul pentru creare site-uri, WebWave.