Tratament hidratarea profundă și regenerare

Ce este tratamentul de hidratare profundă și regenerare?

Tratamentul cuprinde o serie de etape pentru îngrijirea tenului care acoperă diferite aspecte și necesități ale pielii:

 • demachiere și tonifiere – utilizarea soluțiilor special formulate pentru a îndepărta machiajul și impuritățile de la suprafața pielii, normalizând și pregătind tenul pentru următoarele etape.
 • folosirea microdermabraziunii sau a ultrasunetelor pentru a curăța în profunzime pielea, eliminând celulele moarte și impuritățile, oferind o piele mai curată și mai luminată.
 • aplicarea unei tehnici de oxigenare sub presiune pentru a furniza oxigen în țesuturile pielii și pentru a o hidrata profund.
 • utilizarea unui tonic pulverizat sub presiune, ales în funcție de nevoile specifice ale tenului, cum ar fi proprietățile antiinflamatoare, de întinerire, hidratare sau depigmentare, pentru a completa procesul de îngrijire a pielii.
 • aplicarea unei măști adecvate pentru tenul mixt pentru a trata zonele uscate și zonele cu tendință uleioasă a tenului.
 • aplicarea unei creme de finalizare pentru a hidrata și a proteja pielea, oferindu-i un aspect îngrijit și luminos.

Acest tratament combină mai multe tehnici și produse pentru a oferi o îngrijire completă a tenului, abordând aspecte precum curățarea, hidratarea, oxigenarea și aplicarea de soluții specifice pentru diversele nevoi ale tenului mixt. Este important să consulți un specialist în frumusețe sau un estetician pentru a obține un tratament personalizat și adaptat nevoilor tale specifice de piele.

Cum funcționează și cum ne poate ajuta tratamentul de hidratare profundă și regenerare?

Tratamentul propus are mai multe etape care vizează îmbunătățirea stării generale a pielii și a sănătății acesteia. Iată cum funcționează fiecare etapă și cum poate ajuta:

1. Demachiere și tonifiere – Curățarea tenului de machiaj și impurități cu soluții special formulate ajută la eliminarea murdăriei și a sebumului în exces, pregătind pielea pentru tratamentul următor.

Asigură un start curat și proaspăt pentru tratament, prevenind blocarea porilor și facilitând absorbția substanțelor active.

2. Curățare în profunzime – Microdermabraziunea sau ultrasunetele ajută la exfolierea celulelor moarte ale pielii și eliminarea impurităților din straturile superficiale ale pielii. Îmbunătățește textura pielii, luminozitatea și stimulează regenerarea celulară, facilitând penetrarea mai profundă a substanțelor active în piele.

3. Oxigenare și hidratare – Oxigenarea sub presiune furnizează oxigen și hidratare profundă în țesuturile pielii, revitalizând-o și hidratând-o în profunzime. Îmbunătățește circulația, ajută la repararea și regenerarea celulelor pielii, conferindu-i un aspect proaspăt și radiant.

4. Tonic pulverizat sub presiune – Tonicul sub presiune furnizează ingrediente active, cum ar fi antioxidanți, acid hialuronic, colagen, vitamine sau alte substanțe specifice pentru a trata anumite probleme ale pielii. Ajută la calmarea, regenerarea sau tratarea problemelor specifice ale pielii, adaptându-se la nevoile individuale ale tenului mixt.

5. Masca specifică pentru tenul – Masca aplicată specific pentru particularitățile tenului poate conține ingrediente pentru echilibrarea hidratării și a producției de sebum. Hidratează zonele uscate, controlează excesul de sebum în zonele grase, echilibrând astfel tenul mixt.

6. Crema de final – Crema de finalizare hidratează și protejează pielea, oferindu-i un aspect îngrijit și luminos. Încheie tratamentul, menținând nivelul de hidratare și protejând pielea împotriva factorilor agresori din mediu.

Acest tratament combinat își propune să ofere o îngrijire completă a pielii, abordând multiple aspecte ale sănătății și aspectului acesteia, de la curățare și exfoliere la hidratare profundă și tratament specific pentru nevoile tenului mixt. Consultarea unui specialist înainte de a urma acest tratament poate asigura o abordare personalizată și adaptată nevoilor tale specifice de piele.

La ce să te aștepți după o ședință de tratament de hidratare profundă și regenerare?

După un tratament complex pentru îngrijirea tenului, poți să te aștepți la anumite rezultate și reacții ale pielii.

Imediat după tratament:

 • veți observa o îmbunătățire imediată a texturii și luminozității pielii datorită curățării profunde și exfolierii.
 • hidratarea și oxigenarea aduse de tratament vor face pielea să se simtă mai hidratată și mai catifelată imediat după procedură.

Câteva zile după tratament:

 • pe măsură ce pielea se regenerează, vei observa o îmbunătățire continuă a texturii și a aspectului pielii.
 • dacă aveți pete sau decolorări, acestea pot începe să se estompeze în urma tratamentului repetat.

Pe termen lung:

 • pe măsură ce colagenul se regenerează, veți observa o îmbunătățire a fermității și elasticității pielii.
 • tratamentul constant poate contribui la diminuarea porilor dilatați și la o piele mai uniformă în aspect.
 • tenul mixt poate începe să se echilibreze mai bine, cu o reducere a excesului de sebum în zonele grase și o hidratare optimă în zonele uscate.

Este important să ții cont că reacțiile post-tratament pot varia de la o persoană la alta, iar rezultatele pot necesita tratamente regulate și continue pentru a fi menținute. De asemenea, este indicat să urmezi sfaturile post-tratament ale specialistului pentru a maximiza rezultatele și a menține sănătatea pielii.

Cum se recomandă a se face ședințele de tratament de hidratare profundă și regenerare?

Tratamentul se poate efectua o dată pe lună sau la 2 luni, în funcție de tipul de ten și efectul urmărit.

Care sunt contraindicațiile tratamentului de hidratare profundă și regenerare?

Pentru tratamentele complexe pentru îngrijirea tenului, există anumite contraindicații pe care ar trebui să le iei în considerare înainte de a urma aceste proceduri. Acestea includ:

 • femeile gravide sau care alăptează ar trebui să evite anumite proceduri sau anumite substanțe chimice care ar putea fi nocive pentru copil.
 • prezența rănilor deschise, arsurilor sau a altor leziuni la nivelul pielii poate constitui o contraindicație pentru tratamentele care implică proceduri invazive sau aplicarea de substanțe chimice.
 • persoanele cu sensibilități sau alergii la anumite substanțe chimice sau ingrediente din produsele cosmetice ar trebui să evite tratamentele care conțin acele substanțe.
 • persoanele cu afecțiuni cutanate severe precum eczema, psoriazis sau dermatită ar putea avea nevoie de precauții speciale sau ar putea fi contraindicate pentru anumite proceduri.
 • există anumite boli sau afecțiuni medicale, precum diabetul sau boli de inimă, care ar putea necesita precauții speciale sau pot fi contraindicații pentru unele tratamente.
 • persoanele care au suferit intervenții chirurgicale recente sau care au făcut tratamente cosmetice invazive ar putea avea contraindicații pentru anumite proceduri.

Este vital să consulți întotdeauna un specialist în frumusețe, un dermatolog sau un estetician pentru a obține o evaluare adecvată a pielii tale și pentru a determina dacă există contraindicații specifice pentru tratamentele pe care le consideri. Comunicarea deschisă și sinceră cu specialistul tău este cheia pentru a evita orice riscuri și pentru a alege cele mai potrivite și sigure opțiuni de îngrijire a pielii.

CMSANATATEA

Comments are closed