Tratament de regenerare cu oxigen hiperbaric și role de jad

Ce este tratamentul de regenerare cu oxigen hiperbaric și role de jad?

Un tratament facial cu oxigen hiperbaric implică folosirea unei presiuni crescute a oxigenului pentru a îmbunătăți sănătatea și aspectul pielii. Acest tip de tratament poate ajuta la stimularea circulației sanguine, la reducerea inflamației și la îmbunătățirea aspectului general al tenului.

Rolele de jad sunt folosite în diverse tratamente faciale pentru a oferi masaj și pentru a stimula circulația, în timp ce se spune că acestea au și proprietăți de răcire și relaxare a pielii.

Împreună, un tratament facial combinând oxigenul hiperbaric și rolele de jad oferă o experiență relaxantă și ajută la îmbunătățirea texturii, fermității și sănătății generale a pielii.

Cum funcționează și cum ne poate ajuta tratamentul de regenerare cu oxigen hiperbaric și role de jad?

Tratamentul de regenerare cu oxigen hiperbaric și role de jad combină beneficiile oxigenului sub presiune ridicată și ale masajului cu rolele de jad pentru a îmbunătăți sănătatea și aspectul pielii. Iată cum funcționează și cum poate ajuta:

Oxigenul hiperbaric:

 • presiunea ridicată permite oxigenului să pătrundă mai profund în straturile pielii. Acest lucru poate îmbunătăți circulația sanguină și oxigenarea celulară.
 • oxigenul suplimentar poate susține procesul natural de regenerare celulară, ajutând la vindecarea și întinerirea pielii.
 • oxigenul hiperbaric poate avea efecte antiinflamatorii, ajutând la reducerea roșeții și a inflamației pielii.

Rolele de jad:

 • rolele de jad sunt utilizate pentru a oferi un masaj delicat, care poate îmbunătăți circulația și drenația limfatică a pielii.
 • materialul rece al rolelor de jad poate calma pielea și poate reduce umflarea sau roșeața.

Beneficii combinate:

 • oxigenul hiperbaric poate ajuta la absorbția și pătrunderea mai profundă a substanțelor nutritive și a apei în piele, oferind hidratare intensivă.
 • prin stimularea circulației și regenerarea celulară, acest tratament poate contribui la o piele mai netedă și mai luminoasă.
 • reducerea inflamației și stimularea proceselor de vindecare pot contribui la o piele mai uniformă și mai sănătoasă.

Combinația dintre aceste două tehnici oferă o experiență de înfrumusețare și relaxare, susținând sănătatea pielii și promovând un aspect revitalizat și strălucitor. Este important să consulți un specialist înainte de a începe astfel de tratamente pentru a te asigura că sunt potrivite pentru tipul și nevoile tale specifice de piele.

La ce să te aștepți după o ședință de tratament de regenerare cu oxigen hiperbaric și role de jad?

După o ședință de tratament de regenerare cu oxigen hiperbaric și role de jad, poți să te aștepți la următoarele:

 • pielea ta se va simți hidratată și hrănită datorită oxigenului hiperbaric, care poate ajuta la pătrunderea substanțelor nutritive în straturile profunde ale pielii.
 • dacă aveai o inflamație ușoară sau roșeață, acestea ar trebui să fie reduse datorită proprietăților antiinflamatorii ale oxigenului hiperbaric și a efectului răcoritor al rolelor de jad.
 • rolul masajului cu rolele de jad ar putea să-ți ofere o senzație de relaxare și energizare, reducând stresul și tensiunea din mușchii feței.
 • tratamentul îmbunătățește textura și luminozitatea pielii, oferind un aspect mai sănătos și revitalizat.
 • este posibil să ai o ușoară roșeață sau sensibilitate imediat după tratament, dar acestea ar trebui să dispară în scurt timp.

Este important să ții cont că reacțiile după tratamentele cosmetice pot varia în funcție de tipul de piele și de sensibilitatea personală. De asemenea, rezultatele pe termen lung pot fi vizibile în timp, pe măsură ce pielea se regenerează și beneficiază de tratamentul repetat. Consultă un specialist în frumusețe pentru a obține sfaturi și recomandări personalizate în legătură cu îngrijirea pielii tale după acest tip de tratament.

Cum se recomandă a se face ședințele de tratament de regenerare cu oxigen hiperbaric și role de jad?

Ședințele se pot efectua la un interval de 4-6 săptămâni, în funcție de tipul de ten si de necesitate.

Consultă un specialist în frumusețe pentru a obține sfaturi și recomandări personalizate în legătură cu îngrijirea pielii tale după acest tip de tratament.

Care sunt contraindicațiile procedurii de regenerare cu oxigen hiperbaric și role de jad?

Procedurile de regenerare cu oxigen hiperbaric și role de jad sunt, în general, considerate sigure, însă există anumite contraindicații și precauții importante de luat în considerare:

Contraindicații comune:

 • persoanele cu afecțiuni dermatologice severe sau leziuni deschise pe piele ar trebui să evite aceste tratamente pentru a preveni complicațiile sau iritațiile suplimentare.
 • dacă ai alergii sau sensibilități la anumite substanțe sau materiale, trebuie să informezi specialistul înainte de a începe tratamentul.
 • acnee inflamată sau rozacee activă tratamentul poate agrava temporar aceste afecțiuni, motiv pentru care este recomandat să consulți un dermatolog pentru recomandări specifice.
 • persoanele cu probleme de sănătate precum boli de inimă, hipertensiune arterială, boli pulmonare sau alte afecțiuni medicale ar trebui să consulte un medic înainte de a încerca tratamentul.

Precauții generale:

 • femeile însărcinate ar trebui să evite aceste proceduri sau să obțină aprobarea medicului lor înainte de a continua.
 • persoanele cu un istoric de probleme de coagulare a sângelui sau embolie pulmonară ar trebui să evite oxigenoterapia hiperbarică.
 • dacă ai dificultăți respiratorii sau suferi de boli respiratorii, este important să consulți un medic înainte de a încerca tratamentul cu oxigen hiperbaric.

Este esențial să consulți întotdeauna un specialist înainte de a începe orice tip de tratament facial sau terapie pentru a evalua dacă acesta este potrivit pentru tine. Un profesionist calificat va fi capabil să ofere recomandări personalizate în funcție de starea și nevoile tale specifice de sănătate și piele.

CMSANATATEA

Comments are closed