SănătateaBeauty

impachetare in tunel
26 iunie 2015

Împachetare in tunel

Toxinele, lipidele in exces , celulele de grasime supradimensionate sunt doar cateva aspecte care dau pielii un aspect inestetic sau , mai bine zis, aspectul de coaja de portocala …. celulita.

Impachetarile sunt un ajutor binevenit in combaterea depunerilor de grasime localizate si a celulitei. O sedinta de impachetare dureaza 40 minute, timp in care crema aplicata are timp, sub influenta razelor infrarosii ale tunelului , sa actioneze.  O data pe saptamana, maxim la 10 zile, se face un peeling corporal pe baza de samburi de caise sau alge marine care are rolul de a face pielea mult mai receptiva la cremele ce urmeaza a fi aplicate. Frecventa impachetarilor este de 2-3 / pe saptamana.

Gama de produse folosita de noi este de cea mai buna calitate si este menita sa raspunda tutror necesitatilor dumneavoastra.

  Crema cu cafea –  un excelent tratament impotriva celulitei , de tonifiere,  hidratare si in acelasi timp de remodelare corporala.  Ingredientele active din ciocolata au efect antioxidant datorita continutului de vitamina E si de polifenoli. Ofera o buna hidratare, catifelare, regenereaza tesuturile pielii, stimuleaza secretia de endorfina dand o stare de bine psihic. Obromina , substanta extrasa din semintele arborelui de cacao reprezinta un ajutor in tratarea celulitei, in stimularea eficienta a dizolvarii depozitelor de grasime avand si rol vasodilatator.  Cofeina are si ea rol in diminuarea edemelor prin stimularea drenajului limfatic si eliminarea lichidelor cu tendinta la stagnare.  Este excelenta pentru echilibrarea nivelului de hidratare a pielii.

Contraindicatii:

  • dermatoze
  • eczema
  • boli respiratorii
  • varice
  • diabet
  • balonare
  • hipotiroidie

Sănătatea Beauty

PROGRAMEAZĂ-TE

Pagină web realizată în programul pentru creare site-uri, WebWave.